Een helpende hand zonder

Informatie over periodieke schenkingen

Wanneer je periodiek gaat schenken, houdt dat in dat je een goed doel zoals Stichting Van mij voor jou over een bepaalde periode financieel steunt. Deze giften zijn volledig aftrekbaar van de belasting. Het kost je niets extra’s, maar het levert jou en Stichting Van mij voor jou wel extra op.

Afhankelijk van de hoogte van je inkomen krijg je tussen de 37% en 52% van je giften terug van de belastingdienst. Dat is een fors belastingvoordeel. Daarbij heeft Stichting Van mij voor jou de zekerheid minimaal 5 jaar lang periodieke inkomsten te ontvangen.

Rekenvoorbeeld
Wanneer je €50 per jaar doneert (ongeacht of je dat verdeeld over 12 maanden doet of eenmaal per jaar) en je zit in het 42% belastingtarief, kost je dat netto slechts €29. Je krijgt namelijk 42% van de €50 terug. Stichting Van mij voor jou betaalt geen belasting en ontvangt dus €50 waardoor de donaties volledig ten goede komen aan het helpen van nabestaande.

Periodiek schenken = meer waarde voor je geld
• Je geeft meer voor hetzelfde geld, Schenkingen zijn volledig aftrekbaar 100% van je schenking gaat naar Stichting Van mij voor jou
• Mogelijk vanaf 50 euro per jaar (€4.20 per maand)
• Minimaal 5 jaar

Meteen periodiek schenken?
Wil je ons steunen met een periodieke schenking? Dat kan heel gemakkelijk door de schenkingsovereenkomst in te vullen, te tekenen en op te sturen naar:

Stichting Van mij voor jou
Laan van Nederhoven 118, 3334BP te Zwijndrecht of mail de ingevulde overeenkomst naar ons, download hier de overeenkomst!