Een helpende hand zonder wijzende vinger

De dood is vaak iets verdrietigs

De dood is vaak iets verdrietigs.
Maar het is ook het is ook iets waar iedereen anders mee omgaat. Ik liep door de poorten van Hofwijk binnen en daar stonden 6 mannen in prachtige kostuums. Op hun sjerp stond Wi Kan Doe. Kijk Melanie dit zijn de dragers, hoorde ik Mirjam in de verte zeggen. Ik keek hoe de mannen de kist op hun schouders namen en er begon een live band te spelen.

Ik kon mijn ogen er niet van afhouden, ze dansten en ze zongen. Ik was in trance aan het kijken hoe de mannen met de kist van links en naar rechts bewogen in 1 soepele beweging. Ik betrapte mijzelf erop dat ik ondanks de situatie vrolijk van deze manier van afscheid nemen werd. Haar leven wordt nu gevierd en hoe mooi is dat. Deze mannen laten een uitvaart leven!

Bedankt lieve familie dat ik mocht helpen met jullie afscheid.

Liefs,
Melanie en Mirjam

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin